Regio Amsterdam Noord


Woon je in Amsterdam-Noord en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het vinden van een leuke nieuwe baan of opleiding? Wij kunnen je vanaf nu geheel kosteloos ondersteunen met zogeheten peer to peer-coaching. Dit is coaching op basis van gelijkwaardigheid door goed opgeleide coaches die als zijnde ervaringsdeskundigen zelf ook het nodige hebben meegemaakt en weten wat het met je doet om lang zonder werk te zitten.


De werkwijze van ImPower is bijzonder, de organisatie richt zich op het werven van mensen uit verschillende doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt (in dit geval statushouders, 35+ en mensen met een banen-afspraak), die al enige tijd zonder werk zitten. Woon je buiten Amsterdam Noord of val je buiten de genoemde doelgroep, neem dan toch contact met ons op , want misschien kunnen we toch alsnog iets voor je betekenen.


Je kunt op deze website alvast meer lezen over onze peer-coaches, hun achtergrond en hun persoonlijke verhalen, en zo wellicht zelf de peer-coach vinden waarmee jij je persoonlijk het meest verbonden mee voelt.Anders dan Anderen.

Wij willen onze peers inspireren, motiveren en activeren om werk en of opleiding te vinden dat bij hen past. Daarvoor leggen we contact met werkgevers en andere maatschappelijke organisaties.

Door onze bijdrage streven we ernaar de maatschappij te zien als een community met een sterke sociale samenhang.

Met het verkregen inzicht en nieuwe inspiratie, coachen we je kosteloos concreet naar werk of een opleiding.


Meld je nu aan!