ImPower
Team Amsterdam Noord!

Als peer coaches zetten wij ons in om je te begeleiden/ondersteunen naar een duurzame baan of opleiding. Dit doen wij door middel van coachingsgesprekken die persoonlijk aangepast worden op jouw doelen en mogelijkheden.

Afhankelijk van dit gesprek, stellen wij een coach-plan op en gaan we samen aan de slag. Ons traject is volledig gratis en jij bepaalt je eigen tempo.


Inspireren


Motiveren


Activeren


Even Voorstellen...

Ons eerste inzet is dat wij graag dicht bij de mensen staan.

Wij zijn peer-coaches die niet alleen goed opgeleid zijn, daarbij kunnen wij ook onze eigen ervaringen met jou delen. Wat jouw verhaal ook is, bij ImPower kan je een peer-coach vinden die met je mee wil denken.

Het Team

Hoe gaan wij aan de slag?

We beginnen met een gesprek waarbij we elkaar beter leren kennen. Als we een klik hebben, maken we een intake waarin we jouw situatie helder maken.


Het dieper ingaan op jouw hulpvraag en het inventariseren van jouw huidige situatie zal in meerderen sessies plaatsvinden. We maken hiervoor regelmatig een afspraak van ongeveer een uur. Vervolgens leggen we de focus op de gewenste situatie, bekijken we de obstakels waar je tegenaan loopt en onderzoeken we samen de mogelijkheden die jou verder kunnen helpen op weg naar duurzaam werk.


Tijdens het coachen leggen we op transparante wijze vast wat we bespreken en welke acties er ondernomen worden. Dit doen we met behulp van een coach-plan.