Add Headings and they will appear in your table of contents.

Ontdek jouw weg naar zelfredzaamheid! 

Doe mee met ons Kick-off event!

Heb je het gevoel vast te zitten in je huidige situatie? Wil je graag positieve veranderingen en controle over je toekomst nemen? Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, een opleiding of gewoon je richting probeert te vinden, wij willen je daar graag bij helpen!


Wie we zijn

Wij van Impower zijn een internationaal georiënteerd toegewijd team van mensen die net als jij voor pittige uitdagingen hebben gestaan en weten welke problemen er allemaal op je af kunnen komen wanneer je bijvoorbeeld geen baan kan vinden, de Nederlandse taal niet goed spreekt, je situatie uitzichtloos lijkt of omdat je misschien telkens tegen dezelfde dingen aanloopt en dus best een steuntje in je rug kan gebruiken. Zodat je kan veranderen en kan groeien. 


Wat we doen

Onze missie is om mensen zoals jij in hun kracht te zetten door je te helpen jouw eigen unieke sterke punten en kwaliteiten te ontdekken. Door onze kennis en ervaringen geloven we dat je soms meer kan dan je zelf denkt, dat taal nooit een barrière mag zijn en dat je nooit te oud bent om onverwachte kanten van jezelf te ontdekken en daarin te groeien. 

Door middel van een persoonlijke coach willen we je de hulpmiddelen bieden om de keuzes te maken die je gericht naar je doel leiden. 

En onze diensten... die zijn helemaal GRATIS!


\


Doe mee met ons Kick-off event/presentatie

We nodigen je graag uit om mee te doen aan ons Kick-off evenement waar je in contact kan komen met het Impower team en met mensen zoals jij, die ook de regie van hun leven weer in eigen hand willen nemen. 

Ontdek waar de mogelijkheden en kansen liggen en wordt empowered. 


Waarom zou je komen?


Bij ImPower begeleiden we je op weg naar een hoopvolle toekomst. Dit Kick-off event kan je begin zijn in het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en het creëren van positieve veranderingen in je leven! Zet de datum in je agenda en neem je vrienden en familie mee. We zien je graag tegemoet! Neem voor vragen of om je aanwezigheid te bevestigen contact met ons op.

Tel: 088 1991 720 Email: 020@impwr.nl


Let op: Uw gezondheid en veiligheid zijn onze topprioriteit. We zullen ons strikt houden aan de lokale gezondheidsrichtlijnen om een ​​veilig en plezierig evenement voor iedereen te garanderen. ImPower-team - Levens versterken, toekomst inspireren.


Event Details:

 Buikslotermeerplein 2000 1025XL A'dam