Wij van ImPower 020 gaan voor een samenleving waarin iedereen kansen en mogelijkheden kan grijpen.

Wij geloven in de ander en in onszelf en willen ons verhaal en ervaringen inzetten om zoveel mogelijk Amsterdammers deel te laten nemen aan onze samenleving.

Wij werven actief "Peers" die er zelf niet uitkomen. Wij geloven in zelfsturing en persoonlijke groei door het ontwikkelen van zelfwaardering en persoonlijk leiderschap.

De peercoaches van ImPower bieden kosteloos ondersteuning in het verder ontwikkelen en groeien door middel van online coachingstrajecten. Dit doen we op basis van onderling vertrouwen, gelijkwaardigheid en veiligheid.

ImPower team bestaat uit jongeren en vijftig plussers.

Wij zijn ervan overtuigd dat het delen van ons eigen levensverhaal en onze ervaringen ook anderen kan helpen in hun zoektocht om weer aan de slag te komen. Samen onderzoeken we nieuwe kansen op de arbeidsmarkt naar werk, opleiding of een combinatie van beiden.

Hierin weten we ons gesteund door de jarenlange ervaring binnen ImPower en door onze partners. Op deze manier heeft ImPower door de jaren heen al honderden werkzoekenden, die een steuntje in de rug nodig hadden, aan een mooie baan geholpen.

Dit doen we anders dan anderen!

Wij willen onze peers inspireren, motiveren en activeren om werk en / of opleiding te vinden dat bij hen past. Daarvoor leggen we contact met werkgevers en andere maatschappelijke organisaties. Door onze bijdrage streven we ernaar de maatschappij te zien als een community met een sterke sociale samenhang.

  1. Wij zijn peercoaches die goed opgeleid zijn en gebruiken ons eigen verhaal om jou op weg te helpen.

  2. Wij verkennen samen met jou je wensen, talenten en mogelijkheden.

  3. Met het verkregen inzicht en nieuwe inspiratie, coachen we je kosteloos concreet naar werk of een opleiding.

  4. Wij gaan samen met je aan de slag!

'VANUIT JOUW KRACHT

NAAR JOUW TOEKOMST'


Werkzoekend?

Heb je op dit moment geen baan, ben je bereid in jezelf te investeren en woon je Amsterdam?