Willem

Hoi ik ben Willem, peercoach bij ImPower 020 Noord. Als peercoach wil ik je graag volledig kosteloos en met wederzijds respect en op niet dwingende wijze helpen het beste uit jezelf naar boven te halen. Dit gebeurd op ontspannen wijze in een cochingstraject waarbij ik je zal begeleiden met inzicht te geven in jezelf,, helpen met doelen te stellen, en stapsgewijs proberen om deze werkelijk te bereiken.

Uitgangspunt hierin is om je zoveel mogelijk zelf te laten praten, denken, en handelen en je hierbij richting te geven. Ook help ik je graag met het leren je kansen te zien en deze te benutten, en met het ontdekken van je verborgen talenten en helpen deze te ontwikkelen. Het uiteindelijk doel is om weer te geloven in jezelf en je eigen talenten,wat hopelijk zal leiden tot een leuke nieuwe baan of studie en een mooie nieuwe toekomst.

Net als mijn collega peer-coaches ben ik “ervaringsdeskundige” en hebben wij allen privé ook het nodige meegemaakt. We weten dus als geen ander wat het met je doet om lang zonder werk te zitten, en weten waar mensen in deze situatie tegen aan lopen. Wij willen dan ook graag ons “eigen verhaal” en ervaringen met je delen als je hier behoefte aan heb, en als deze inbreng jou op positieve manier kan helpen bij jou persoonlijke groei gedurende het coachingstraject.

Voor het aanmelden, of voor het plannen van een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek kun je me mailen of bellen tijdens werktijden.

E: Willem.020@impwr.nl