Shanella

Hoi ik ben Shanella, beter bekend als het zonnetje in huis.


Ik woon in Amsterdam Noord, ben 41 jaar oud en ben alleenstaande moeder van 3 prachtige kids waaronder 1 met een visuele beperking.


Eind 2019 besloot ik dat het tijd werd om mijn leven in eigen handen te nemen en het een en ander te veranderen zodat ik weer heel kon zijn.

Het plannen en organiseren van mijn 40ste verjaardag was een ware eye opener voor mij. Ik was zo gewend om anderen te pleasen en te verzorgen dat ik niet eens wist wat ik zelf lekker vond en wou eten die dag. Als je me had gevraagd wat mijn kids of mijn toenmalige partner lekker vonden had ik je gelijk kunnen antwoorden.


Daarnaast had ik regelmatig paniekaanvallen, ik was bang dat mensen mij zouden verlaten, voelde mij niet geliefd, had geen eigen mening, had het gevoel dat alles perfect moest zijn, keek neer op mezelf en voelde mij minderwaardig tot de rest. Om hier verandering in te brengen besloot ik een stappenplan te maken met als doel te ontdekken wie de echte Shanella is, waar ze voor staat, wat ze kan, hoe ik haar weer kan omarmen en van haar kan gaan houden.


Ik moest mijzelf onder de loep nemen om simpele vragen zoals wat vind ik belangrijk, waar ben ik goed in, wat maakt mij blij en wat zijn mijn passies beantwoord te krijgen. Het kostte mij veel wilskracht en doorzettingsvermogen en was zeker niet makkelijk. Vandaag de dag kan ik mede dankzij Impower vol trots zeggen dat ik Shanella heb gevonden.


Impower ziet Shanella, gelooft in haar en geeft haar de kracht om haar kwaliteiten te herkennen en te omarmen.


Het is nooit te laat om een nieuwe weg in te slaan. Ik help je graag op weg.


Geloof in jezelf en neem de stap.


Neem contact met mij op!

E: shanella.020@impwr.nl