Renata

Hi, mijn naam is Renata. Ik ben 48 jaar en woon in Amsterdam Noord. De dag dat ik moeder werd van een tweeling koos ik er voor om dag en nacht er voor ze te zijn. Vijf jaar later kwam de jongste erbij en mijn leven was compleet. Drie prachtige kinderen die ik in goede en slechte tijden, maar vooral met liefde alleen heb grootgebracht en die vandaag de dag met diploma’s op zak hun dromen najagen.

Naast het opvoeden van mijn kinderen, heb ik trainingen en cursussen gevolgd die ertoe leidden me in te willen zetten voor mijn medemens. Via een jobcoach ben ik vrijwilligerswerk gaan doen bij stichting Combiwel, nu bekend als Buurtteam Amsterdam. Toen de vacature PeerCoach van ImPower voorbij kwam, heb ik geen moment getwijfeld en solliciteerde direct naar deze functie.


De intensieve training tot PeerCoach heeft ervoor gezorgd dat behalve mijn kwaliteiten, ik ook mijn kracht heb ontdekt. De kracht om de hoop niet op te geven als je weet waarvoor je het doet. De kracht om te geloven in jezelf.

De kracht om door te zetten, hoe moeilijk het ook lijkt.Woon jij in Amsterdam Noord en weet je niet waar te beginnen?


In samenwerking met jou, omdat ik weet hoe lastig het is om iets te vinden dat bij je past, wil ik helpen bij het maken van een begin dat uiteindelijk zal leiden naar een duurzame baan om je te helpen je dromen te verwezenlijken.


Voor een vrijblijvend gesprek nodig ik je uit. Of kent u iemand die mijn hulp zou kunnen gebruiken? Stuur mij maar een persoonlijk bericht of mail naar renata.020@impwr.nl