Mehdi

Ik ben Mehdi en ik ben 36 jaar oud.

Ik woon nu bijna 5 jaar als immigrant in Amsterdam. Gedurende deze tijd heb ik de moeilijkheden van een immigranten-leven leren kennen en werd ik geconfronteerd met de problemen die daardoor ontstonden.

Tegelijkertijd ben ik altijd blijven zoeken naar een voor mij zinvolle baan.


Ik zocht naar een baan in mijn studieveld waar ik mijn ervaring kon inzetten. Ik kwam erachter dat een baan die aansloot bij mijn academische diploma moeilijk, zo niet onmogelijk te vinden leek.


Ik stond daarom op het punt om totaal van richting te veranderen om zo zelfs welke baan dan ook aan te nemen, toen Impower toevallig op mijn pad kwam.


Ik besloot mee te doen aan het programma en hoe verder ik kwam hoe meer ik besefte dat ik op deze manier kon investeren in mijn potentiële en actuele vaardigheden.


Impower Social Company heeft mij de kans geboden om in persoonlijk leiderschap en sociale groei tot verdere ontplooiing van mijzelf te komen.


En nu kan ik mijn kwaliteiten inzetten voor jou? Ben je woonachtig in Amsterdam Noord en wil je meer weten over hoe jouw capaciteiten om te zetten naar een duurzame en zinvolle baan?

Dan kun je mij bereiken via een mail : mehdi.020@impwr.nl of bellen: 0881991767