Marco

Hi, ik ben Marco en woon in Amsterdam.


Toen ik in 2005 een bedrijfsongeval kreeg en dat ik blijvend letsel aan mijn onderbeen hieraan over hield was ik de regie in mijn leven een lange tijd kwijt. Het leren omgaan met met een beperking en daarbij PTSD en dystrofie was een flinke opgave. Uiteindelijk heb ik toch mijn pad kunnen vinden in het leven door het negatieve om te zetten naar het positieve en het leren inzien van mijn eigen kwaliteiten.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als vormgever en art-director en werkte ik samen met mensen die ook bepaalde beperkingen hadden zoals ADHD, ADD, angst,- of stressstoornissen, spieraandoeningen en lichte beperkingen. Al snel merkte ik dat ik als art-director meer deed dan alleen maar creatief bezig zijn want ik was een vertrouwenspersoon geworden voor mijn collega’s. Het gaf mij voldoening om mijn collega’s ook bij te staan als zij het moeilijk hadden met hun eigen aandoeningen of sociale problemen, want ik kon tenslotte vanuit mijn eigen ervaring met ze meepraten. Door deze ervaringen realiseerde ik mij dat ik graag meer op sociaal vlak mijzelf wilde inzetten.


In 2020 hield mijn baan op en stond ik voor de keuze hier op te richten.

Door mijn loopbaan te beginnen bij Impower als peer-coach lukt het mij om hier invulling aan te geven. Als peer-coach wil ik mij graag inzetten voor mensen die dat steuntje in de rug nodig hebben. Samen met mijn collega’s kunnen we ervoor zorgen dat jij de regie weer terug krijgt en hierdoor jou kunnen begeleiden naar passende, zinvolle baan of studie.


Wil je meer weten of een keer vrijblijvend kennismaken met mij? Dat kan via marco.020@impwr.nl .


Onze coachingsgesprekken kosten je niets.


Dus wie weet tot snel!