Lisa

Hallo, ik ben Lisa (57 jaar en moeder van 4) en ik woon in Amsterdam Noord waar ik mij als peercoach inzet om mensen die vastlopen te ondersteunen op hun weg naar duurzaam en zinvol werk.

Toen ik door de Corona maatregelen mijn beide banen verloor , ging ik vol optimisme op zoek naar nieuw werk. Ik was 17 jaar zelfstandig ondernemer geweest, ben twee maal een eigen zaak begonnen , en ik had een diploma A verpleegkundige dus ik begon met goede moed te solliciteren.

Al snel bleek dat mijn “oude “ diploma niet meer relevant was, en dat ik geen aansluiting vond op de arbeidsmarkt, niet over de hard skills beschikte die nodig leken en dat mijn leeftijd ook niet meehielp. Vooral dat laatste was pijnlijk , hoezo te oud?! Ik solliciteerde op alle soorten banen maar niks, geen afspraak, geen uitnodiging, geen gesprek.


Ik raakte gedemotiveerd en mijn wanhoop groeide met de dag. Hoe ga ik mijn huur betalen en eten en kleding voor mijn kinderen? hoe ga ik het redden..?

Ik was gewend mijn eigen boontjes te doppen maar dat lukte nu dus niet!


Toen las ik een stukje op social media, het was een verhaal dat mij raakte, heel herkenbaar en ging over de impact van een coaching bij Impower Social Impact Company. Ik besloot mijn gevoelens van schaamte over mijn situatie opzij te zetten, en de stap te nemen. Blijven piekeren hielp niet en er moest echt iets gaan gebeuren.

Ik melde mij aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van hun peer-coaches.

Zo startte mijn traject bij Impower, waar ik met veel aandacht en tijd, vanuit gelijkwaardigheid werd meegenomen op een ontdekkingsreis in mijn gedachtes en overtuigingen. Het leidde tot zelfinzicht , inzicht in mijn kwaliteiten en de focus kwam te liggen op wat ik wel kon maar vooral ook met waar de nadruk lag op wat voor mij zinvol en duurzaam werk zou kunnen zijn. Want dat was waar ik naar op zoek was. Werk waarin ook ruimte zou zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Het resultaat is dat ik nu in opleiding ben en inmiddels zelf mag gaan coachen en al mijn (levens) ervaringen mag gebruiken om een ander die vastloopt te ondersteunen.


Ben jij 35+, of heb je een afstand tot de arbeidsmarkt? Lukt het je niet, om wat voor reden dan ook, om zinvol werk te vinden? Durf je open te staan voor nieuwe ontdekkingen?


Ik nodig je uit voor een vrijblijvend gesprek.

Je kunt mij bellen op nr 088 1991730 of een mail sturen naar: lisa.020@impwr.nl


Coaching is kosteloos.

Voor meer info over Impower kun je een kijkje nemen op onze website: 020.impwr.nl