Kadi

Hoi!

Ik ben Kadi. 20 jaar oud en woon in Amsterdam. Zoals je kan zien ben ik een vrouw van kleur. Ik zit toevallig ook ik een rolstoel door een spierziekte, maar Ik laat mezelf niet tegenhouden. Ik probeer ondanks mijn spierziekte gewoon alles uit het leven te halen. Zo deel ik mijn ervaringen bij het jeugdplatform Amsterdam en andere organisaties. Ben ik ook in 2021 afgestudeerd als juridisch medewerker.

In mijn leven heb ik genoeg meegemaakt. Bijvoorbeeld op het gebied van een laag zelfbeeld, bevooroordeeld zijn, niet worden geaccepteerd voor wie ik ben, verslaving of een dierbare verloren. Ben jij op zoek naar iemand die je kan helpen, die weet hoe het is om dingen mee te maken dan zou ik jou heel graag willen ontmoeten. Soms weet je door de dingen die zijn gebeurt in je leven niet meer wat je kwaliteiten zijn en wat je wilt doen. Ik wil je graag helpen om je weer in je kracht zetten en op zoek te gaan naar een passende baan of opleiding.


"Be proud of how you’ve been handle the last few months the silent battles you have fought, the moments you had humble yourself, the times you’ve wiped your own tears."
Als je hulp nodig hebt, kun je het nummer bellen: 088 1991737

of een e-mail sturen naar: kadi.020@impwr.nl