Gaidaa

Is het herkenbaar hoe het werkelijk is om te moeten vluchten en in een onbekende omgeving opnieuw te beginnen?


Die persoon ben ik!

Ik ben Gaidaa 38 jaar oud, een vrouw met dromen.Ik verloor mezelf in onzekerheid en twijfelen, ben ik goed genoeg en hoe ga ik mijn leven en toekomst opnieuw opbouwen?

Ik had het geluk om ImPower te leren kennen. ImPower heeft al jaren inspirerende ervaringen in het empoweren van mensen om zo de innerlijke kracht uit zichzelf te halen en mensen kosteloos op weg naar een duurzame baan of studie te begeleiden.

Dankzij deze opleiding herkende ik mijn sterke punten en haalde ik de beste kwaliteiten uit mezelf. Ik sta nu voor jou klaar als peer-coach. Heb jij ook een steuntje in de rug nodig om aan de slag te gaan!Woon jij in Amsterdam noord en heb jij op dit moment geen baan en ben je bereid in jezelf te investeren? Wij willen zoveel mogelijk mensen in Amsterdam noord bereiken. Misschien is het niet iets voor jou maar ken je iemand die mijn ondersteuning zou kunnen gebruiken? Deel het AUB om samen een verschil te kunnen maken.


Neem gerust de eerste stap en maak contact met mij op! Stuur een privébericht of mail naar gaidaa.020@impwr.nl. Ben je nieuwsgierig of wil je meer weten? Bezoek onze website op impower.social en plan direct een afspraak.