Daisy

Mijn naam is Daisy ik ben 32 jaar oud. Ervaringsdeskundige voor mensen met een kwetsbaarheid. En werk als peercoach bij Impower.

Na een aantal jaar in de overlevingsstand te hebben gestaan, sta ik nu eindelijk in mijn kracht. Dit ging niet vanzelf en heb daar ook zeker hulp bij gezocht. Ondanks dat ik een moeilijke tijd heb gehad kan ik daar nu op terugkijken en besef ik hoeveel ik heb geleerd van mijn levenservaringen en heb mezelf door en door leren kennen. Het werd tijd, om niet meer naar mijn belemmeringen te kijken , maar naar mijn kwaliteiten en passie. En dat is mensen helpen en werken vanuit mijn hart en empathische vermogen.

Bij Impower krijg ik nu de kans om andere te helpen stap voor stap weer in hun kracht te komen. En kunnen we samen naar jouw kwaliteiten gaan kijken. Vaak bezit je van naturen mooie kwaliteiten maar door bijvoorbeeld een aantal gebeurtenissen in jou leven kan je ze even niet meer zien. Als je die eenmaal weer ontdekt heb kan je ze ook weer gaan inzetten en kunnen we langzaam samen kijken naar een duurzame baan, traject of opleiding wat echt bij jou past en waar jou kracht ligt. Jij hebt de regie in handen.

Ben je vastgelopen of weet je gewoon even niet waar je moet beginnen? En heb je hulp nodig van iemand die als geen ander weet hoe lastig het is om de draad weer op te pakken. Je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek.


"You don’t have to see the whole staircase,

Just take the first step."


Als je hulp nodig hebt, kun je het nummer bellen: 088 1991752

of een e-mail sturen naar: daisy.020@impwr.nl