Christina

Hi ik ben Christina 56 jaar en woon in Amsterdam West.

En dit is mijn verhaal


Het was weer zover, voor mijn gevoel kwam ik weer op hetzelfde punt uit, ondanks al mijn inspanningen en dat ik zo mijn best bleef doen, was ik teleurgesteld geraakt in mezelf. Het was om moedeloos van te worden.

Na een tweede en heftige burn out werd bij mij ADD vastgesteld. Het heeft even geduurd om mij daarin te herkennen. Uiteindelijk is dit wel een keerpunt in mijn leven geweest. Ik begon te begrijpen waarom de dingen liepen zoals ze liepen en mijn vele worstelingen. Langzaam begon ik mezelf te accepteren en mijn kwaliteiten te waarderen en zag ik weer mogelijkheden.

Ik ben dankbaar dat mijn toenmalige vriend me opgevangen en gesteund heeft en door de juiste diagnose ook de juiste hulp heb mogen ontvangen.

En nu ben ik, sinds 15 juni, peercoach bij ImPower! Dit geeft me weer perspectief en laat me elke dag weer zien waar ik goed in ben. Ik voel me bevoorrecht dat ik de mogelijkheid heb om als peercoach mijn ervaringen te kunnen inzetten om anderen te helpen om in hun kracht te komen en hun kwaliteiten te ontdekken. Het vertrouwen in jezelf te versterken om mooie stappen te kunnen nemen naar een fijne duurzame werkplek of opleiding.
Woon je in Amsterdam- Noord, ben je 35 jaar of ouder en werkloos?


Misschien is dit dan iets voor jou. Ik zou je als peercoach kunnen steunen in jouw zoektocht. Schroom niet en bel of mail me mocht je met vragen zitten.

Op de website kan je meer informatie vinden over ImPower en daar kan je ook mijn collega’s ontmoeten.


mijn telefoon nummer: 0881991738

email: christina.020@impwr.nl