Anna

Mijn naam is Anna, ik ben 26 jaar en heb cultuurwetenschappen gestudeerd. Jarenlang heeft angst de regie gehad over mijn leven. Een angststoornis maakte het moeilijk om te werken aan mijn dromen of te bouwen aan de toekomst. Gaandeweg heb ik geleerd dat ik er mag zijn, dat mijn gevoelens een kompas zijn en niet een belemmering, dat ik de kracht bezit om de dingen te doen die moeilijk zijn of eng.

Na het behalen van mijn diploma bleek het moeilijk om passend werk te vinden. De hoge competitie en een beperkt curriculum maakte mij vaak onzeker. Het solliciteren kan een moeilijk proces zijn, waarbij je goed moet weten wie je bent, welke kwaliteiten je bezit en wat je wilt. Dit kan al snel beangstigend of verwarrend zijn. Bij ImPower heb ik (samen met anderen die zonder werk zaten) de kans gekregen om een opleiding te volgen tot peercoach, als ervaringsdeskundigen kunnen wij vanuit compassie en begrip anderen begeleiden in hun traject naar passend en duurzaam werk. ImPower zoekt niet een baan voor je, maar begrijpt het belang van persoonlijk leiderschap, waarbij je leert om de regie te hebben over je eigen leven en actief te zijn in het bereiken van je dromen.


Ik wil graag als peercoach jou laten voelen dat je meer bent dan je belemmeringen en dat je de kracht bezit om actie te nemen.


Woon je in Amsterdam Noord en zou je graag begeleid worden door een peercoach die jou begrijpt en je helpt weer te vertrouwen in jezelf?


Je kunt mij een mailtje sturen naar anna.020@impwr.nl voor een kennismaking. De coachingsgesprekken zijn vrijblijvend en kosteloos.


Meer informatie over de organisatie van ImPower is te vinden op https://impower.social


Ik zie ernaar uit om kennis te maken en je beter te leren kennen!